You'll Never Find MePogledaj trailer!

Film

triler, horor (2023)

You'll Never Find Me

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
5,8
You'll Never Find Me

Godina:

2023

Žanr:

triler, horor

Trajanje:

100 min

Režija:

Indianna Bell
, Josiah Allen

Scenarij:

Indianna Bell


Glavne uloge:


Elena Carapetis
  >  Woman
Angela Korng
  >  Dead Woman
Finn Watson
  >  Caravan Park Kid #2
Brendan Rock
  >  Patrick
Jordan Cowan
  >  The Visitor

Opis:


Patrick je čudak i usamljenik, živi u kućici iza izolovanog parka s prikolicama. Nakon silovite oluje, misteriozna mlada žena pojavljuje se na njegovim vratima tražeći zaklon od nepogode.
Kako se divlja oluja pogoršava, ove usamljene duše počinju da se osećaju ugroženo - ali ko bi se zaista trebao plašiti?

Obradio/la:

IgaBiva
  • Slično za pogledati
  • Komentari (27)
  • Vermines

    Vermines (2023)

    horor

    Kaleb, mladić koji preživljava kroz čudne poslove i koji gaji fascinaciju egzotičnim stvorenjima, nailazi na otrovnog pauka na pijaci i odlučuje da ga odnese u svoj stan. On ne zna da ovaj pauk...
  • Imaginary

    Imaginary (2024)

    misterij, triler, horor

    Jesu li imaginarni prijatelji doista plodovi dječje mašte ili su samo paravan za nešto puno strašnije? Kada se Jessica (DeWanda Wise) sa svojom obitelji preseli u dom iz svog djetinjstva, njezina...
  • There's Something in the Barn

    There's Something in the Barn (2023)

    komedija, fantazija, horor

    Američka obitelj ispunjava svoj san o selidbi nakon što je naslijedila udaljenu kolibu u norveškim planinama.
  • Cuando acecha la maldad

    Cuando acecha la maldad (2023)

    horor

    U zabačenom selu, dva brata pronalaze čoveka zaraženog demonima koji se sprema da "rodi" samo zlo. Odlučuju da se reše tela, da bi na kraju nenamerno širili haos.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Mizi
    eXtreme member
    17.05.2024. 19:37
    "Truli Paradaisovi" je konza što se tiče recenzija i ocena.

  • ar8c
    eXtreme member
    17.05.2024. 19:34
    Imdb poštujem makar zbog stare slave i značaja koga je imao za mene u prošlosti. Puppet je lepo primetio, a i ja to stalno naglašavam, koliko je nekada bilo teško doći do informacije (ma bilo čega dragog i zanimljivog), a danas je sve sažvakano i na klik, pa se i mi nekada opustimo i zaboravimo kako je bilo. Mlađi naraštaji svakako ne znaju za staro i njima je ovo sada norma. Možemo da diskutujemo o tome koliko je dobro osetiti kad se nema i shodno tome umeti ceniti kad se ima, ali to će nas odvesti u neke druge vode.

    Inače kada odlučujem da li ću nešto da gledam, a ne postoje neka ranija saznanja i unapred definisan stav, nije ocena na Imdb jedini kriterijum. To je samo jedna informacija i neka polazna osnova, a dodatno se pogleda trailer, pročita poneka recenzija na Imdb (nasumično i brzinski), ako postoji i poneko mišljenje na forumu, na internetu generalno.... A na kraju presudi i određeni afinitet, vrlo često i instinkt.

    Kod ocenjivanja na Imdb ima jedna zgodna sitnica. Ako smo uredno registrovani i ulogovani, te ako smo na stotine puta, godinama unazad ocenjivali filmove, postoji mogućnost da se sve to po želji hronološki poređa i izdvoji. Tako mogu da se podsetim kako sam nekada ocenio neki film, čisto reprize radi. Nije loše za ljude koji nižu godine i kojima se memorija svakako ne poboljšava
  • puppet_master
    eXtreme member
    17.05.2024. 18:16
    To nisam ni video da su imali LOL meni je savršenstvo to što za ogromnu većinu naslova, autora, glumaca imam mahom kompletan spisak. Kada sam bio klinac, tokom osamdesetih, zapravo i početkom devedesetih, pre neta i IMDB-a, muka živa je bila imati na jednom mestu ičiju kompletnu filmografiju. Naručivao sam knjige iz čitavog sveta, u jednom momentu počeo da učim nemački, koji ne podnosim, zbog Bud Spencera LOL(jeste Italijan, no dobre knjige o njemu sa kompletnom filmografijom je bilo tada na nemačkom).  Sada smo se navikli na to da tek uz neki klik imamo (gotovo) čitave listinge (skoro) svačije filmografije, no mene to ne prestaje da oduševljava. Iz tog razloga mi je IMDB skoro pa savršen. 

{{message}}

{{item.title}}