Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Nakon Kana, južnokorejska akcija najgledanija

novosti

03.05.2024.

Nakon Kana, južnokorejska akcija najgledanija

Nakon što je prikazan na ovogodišnjem Kanskom filmskom festivalu, južnokorejski akcioni Beomjoedosi4 (The Roundup: Punishment) bio je najgledaniji film prethodne nedelje u ovoj zemlji, zaradivši 29,1 milion dolara u premijernoj nedelji prikazivanja.

Inače, u pitanju je čak četvrti nastavak popularne franšize, koja obuhvata filmove Beomjoidosi (2017.), Beomjoidosi 2 (2022.) i Beomjoidosi 3 (2023.)

Ovaj put detektiv Ma Suk-Do (Ma Dong-Seok) radi na slučaju dilera droge koji uključuje korištenje aplikacije za dostavu. Saznaje da je traženi programer aplikacije umro na Filipinima. Takođe, saznaje da je njegova smrt povezana s velikom ilegalnom kockanjem na internetu.

Baek Chang-Ki (Kim Moo-Yul) ima sedište na Filipinima. On dominira tržištem ilegalnog online kockanja za Južnokorejce koristeći otmice, napad i ubistva. U Južnoj Koreji, Jang Dong-Cheol (Lee Dong-Hwi) je genijalni izvršni direktor IT poslovanja. Radi na postavljanju još veće internetske stranice za ilegalno kockanje. Ma Suk-Do sada radi na razbijanju zlikovaca Baek Chang-Kija i Jang Dong-Cheola.

Reditelj ovog ostvarenja jeste Heo Myeong Haeng, koji nam se ove godine predstavio i filmom Hwang-ya (Badland Hunters) čiju recenziju možete da pročitate ovde.

  • Komentari (9)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    08.05.2024. 18:07
    Nikako da odgledam drugi deo (mislim da nisam tj), kada pre ih nafuraše ovoliko, no nema veze, dobar je lik, bolje da snima x delova ovoga, nego da se petlja sa marvel budalaštinama, oduzimaju vreme, snimi tri filma u Koreji za to vreme, i kakvi god da budu, bili bi bolji, meni pogotovo, od tih superherojština. 
  • deklica
    eXtreme member
    06.05.2024. 03:22
    Ja debelog obožavam, odličan lik...
  • Oldeuboi
    member
    05.05.2024. 21:20
    [QUOTE=Mizi]Samo vavilonska kinematografija dolazi u obzir.
    I atlantidska ostvarenja. [/QUOTE]

    Ne zaboravi pompejski doprinos.
;

{{message}}

{{item.title}}